Fridge magnet wooden gears

Мясо в маринаде

Для приготовления 1 кг маринада (на 10 банок 0.5 л) берут бульона или воды 400 г, 6%-ного уксуса 520 г, соли 55 г, сахара 135 г. Готовый маринад горячим заливают в банки, закатывают и стерилизуют. В банку 0.5 л кладут тушеного мяса 230 г, обжаренных овощей 210 г, маринада 100 г, 1 - 1/2 лаврового листа.
Свинина или говядина в маринаде является готовым вторым блюдом. В состав консервов наряду с мясом входят овощи и маринад. Мясо тушат с добавлением воды 40-50 минут (пока не будет на разрезе иметь сероватую окраску). Мясо отделяют от бульона и укладывают в банки. Нарезанные лук, морковь и корень петрушки обжаривают в течение 15-20 минут в предварительно прогретом до 120-125 градусов жире. Лавровый лист промывают, обсушивают и кладут на дно банок. П р и г о т о в л е н и е м а р и н а д а. Горячий бульон от тушения мяса процеживают, наливают в эмалированную кастрюлю, добавляют недостающее по рецептуре кол-во воды, соль и сахар. Смесь кипятят 2-3 минуты, добавляют уксус и доводят до кипения.

Дивіться також в розділі  Кухні різних народів
»  2. Ha стaндapтный пaкетик желaтинa беpется около 700 гp. сметaны, Желaтин зaмaчивaется нa 40 - 60 мин. В это вpемя В посуду для зaливки зaклaдывaю поpезaнные бaнaн, яблоки, гpуши, куpaгу, киш-миш, мелко поpезaный гp. оpех. Hельзя кислые пpодукты,...
»  1/2 курицы, 20 г сушеных грибов, 50 г сыра, 1 консервированный огурец, 2 яйца, 1 луковица, 1 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. майонеза, зелень, петрушка, соль
»  400 г вареного куриного мяса, 150 г яблок, 100 г апельсинов, 100 г персиков, 50 г вишни, 200 г майонеза, 100 г сгущеного молока без сахара, лимонный ско
»  40 г мяса курицы, 25 г консервированного горошка, 50 г яблок, 20 г апельсина, 1 яйцо, зеленый салат, зелень, 30 г майонеза
»  Салат грибной с филе цыпленка и сыром
»  Салат "Каприз"
»  Салат из говяжьей печенки с грибами
»  Салат "Венский"
»  Il salmone по-итальянски
»  Бананы с ветчиной
Всі статті розділу Кухні різних народів »
Цікаві фото
8 фото   
<b>Свято Трійці в Березівці</b><br />Свято Трійці, яке цьогоріч відзначалося 12 червня, - одне із найбільших християнських свят. Його ще називають...
5 фото   
<b>13 квітня – День посадки лісу</b><br />13 квітня 2013 року у районі проведено загальнообласну екологічну акцію «День посадки лісу», у якій взяли участь...
14 фото   
<b>СУМІВКА</b><br />Перша назва - Красний городок. Село було тричі спалене. Назва ймовірно ві слова &quot;сом&quot; або &quot;сум&quot;....
25 фото   
<b>ДЖУЛИНКА</b><br />Вважається, що назва села походить із татарської мови. Це слово &quot;джуя&quot; означає сміливий, хоробрий. Так...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Флорино
Шевчук Федір Купріянович (1925) 1925 р., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Помер від ран 28.04.45. Похов. с. Верпен, Німеччина. Кавалер Орденів Слави трьох ступенів.

З історії Бершаді
За роки соціалістичного будівництва Бершадь стала промислово-аграрним центром півдня області. Але її мирне життя було перервано війною. Вже 29 липня 1941 року Бершадь окупували німецько-румунські війська. Фашисти утворили тут гетто для єврейського населення. Від катувань, голоду, епідемій у Бершаді загинуло багато радянських людей, розстріляно 327, вигнано в рабство 1203 чоловіка. Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Мясо в маринаде - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники