Fridge magnet wooden gears

Ставрида и султанка в масле

В банку на дно кладут 1 лавровый лист, по 2 шт. черного и душистого перца, затем укладывают рыбу спинками книзу, добавляют сок из 1/4 лимона или 0.5 г лимонной кислоты, накрывают банки крышками, устанавливают на решетку в кастрюлю, наливают в нее воду на 3 см ниже верха горлышка банки, ставят на огонь и прогревают банки при слабом кипении 60 минут, выливают из банок образовавшуюся жидкость, наливают 4-5 ст. ложек прокаленного раст. масла, снова прогревают 40 минут. Затем укупоривают, устанавливают зажимы и стерилизуют под крышкой 8 часов или в три приема: 1 раз - 90 минут, 2-ой и 3-ий - по 70 минут с промежутками в 24 часа.
На 1 банку 0.5 л ставриды средней - 800 г, султанки - 900 г Свежую рыбу потрошат, не разрезая брюшка, удаляют головы, хвосты и внутренности, моют, дают стечь воде, пересыпают солью (1 ст. ложка на 1 кг рыбы), выдерживают 50-60 минут при комнатной температуре.

Дивіться також в розділі  Кухні різних народів
»  2. Ha стaндapтный пaкетик желaтинa беpется около 700 гp. сметaны, Желaтин зaмaчивaется нa 40 - 60 мин. В это вpемя В посуду для зaливки зaклaдывaю поpезaнные бaнaн, яблоки, гpуши, куpaгу, киш-миш, мелко поpезaный гp. оpех. Hельзя кислые пpодукты,...
»  1/2 курицы, 20 г сушеных грибов, 50 г сыра, 1 консервированный огурец, 2 яйца, 1 луковица, 1 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. майонеза, зелень, петрушка, соль
»  400 г вареного куриного мяса, 150 г яблок, 100 г апельсинов, 100 г персиков, 50 г вишни, 200 г майонеза, 100 г сгущеного молока без сахара, лимонный ско
»  40 г мяса курицы, 25 г консервированного горошка, 50 г яблок, 20 г апельсина, 1 яйцо, зеленый салат, зелень, 30 г майонеза
»  Салат грибной с филе цыпленка и сыром
»  Салат "Каприз"
»  Салат из говяжьей печенки с грибами
»  Салат "Венский"
»  Il salmone по-итальянски
»  Бананы с ветчиной
Всі статті розділу Кухні різних народів »
Цікаві фото
4 фото   
<b>Засідання колегії райдержадміністрації</b><br />15 травня 2009 року о 10 год в актовій залі управління агропромислового розвитку відбулося розширене засідання...
9 фото   
<b>Подарунки до зимових канікул</b><br />Гарними новорічними та різдвяними святами завершився минулий та розпочався новий 2012 рік. Особливо радісними вони...
2 фото   
<b>«Цей пленер – подарунок долі...»</b><br />Нинішній мистецький пленер «Поташня &ndash; чарунка Поділля-2011» у цьому селі відбувся, як завжди, у розповні літа....
4 фото   
<b>Відкриття пам’ятного знаку Родіону Скалецькому</b><br />22 листопада о 10 годині з нагоди 112 &ndash; річниці з дня народження одного із відомих самодіяльних композиторів...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Берізки-Бершадські
Поляруш Арефій Іванович (1911) 1911 р., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Загинув 21.10.44. Похов. м. Мезетур, Угорщина.

З історії Бершаді
І знову трудящі бралися до мирної праці. В червні 1920 року в Бершаді був створений районний партійний комітет. Під керівництвом партійної організації налагоджувалося трудове творче життя. Приступили до відбудови цукрового заводу, ремонту школи. Селяни успішно провели осінню посівну кампанію, У вересні 1920 року в житті трудящих Бершаді сталася визначна подія — 120 незаможників... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Ставрида и султанка в масле - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники