Fridge magnet wooden gears

Языки под винным соусом

зеленые ------------------ кинза, петрушка, мука пшеничная красные ------------------ вино сухое красное, мускатный орех желтые ------------------ язык говяжий, масло сливочное белые ------------------ чеснок черные ------------------ язычки свиные, соль, черный душистый перец Говяжий язык и свинные язычки помыть, удалить слюнные железы, положить в горячую воду отварить. Остудить в холодной воде, удалить кожу, начиная от основания, нарезать порционными кусками. Муку поджарить со сливочным маслом, развести холодным бульоном, влить красное сухое вино, добавить мелко натертого мускатного ореха, черного душистого перца, посолить, поместить порционные куски языков и закипятить. Подавать, посыпав мелко нарезанной кинзой и петрушкой.
Языки под винным соусом Категории продуктов: Продукты:

Дивіться також в розділі  Кухні різних народів
»  2. Ha стaндapтный пaкетик желaтинa беpется около 700 гp. сметaны, Желaтин зaмaчивaется нa 40 - 60 мин. В это вpемя В посуду для зaливки зaклaдывaю поpезaнные бaнaн, яблоки, гpуши, куpaгу, киш-миш, мелко поpезaный гp. оpех. Hельзя кислые пpодукты,...
»  1/2 курицы, 20 г сушеных грибов, 50 г сыра, 1 консервированный огурец, 2 яйца, 1 луковица, 1 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. майонеза, зелень, петрушка, соль
»  400 г вареного куриного мяса, 150 г яблок, 100 г апельсинов, 100 г персиков, 50 г вишни, 200 г майонеза, 100 г сгущеного молока без сахара, лимонный ско
»  40 г мяса курицы, 25 г консервированного горошка, 50 г яблок, 20 г апельсина, 1 яйцо, зеленый салат, зелень, 30 г майонеза
»  Салат грибной с филе цыпленка и сыром
»  Салат "Каприз"
»  Салат из говяжьей печенки с грибами
»  Салат "Венский"
»  Il salmone по-итальянски
»  Бананы с ветчиной
Всі статті розділу Кухні різних народів »
Цікаві фото
3 фото   
<b>Естафета визволення на Бершадщині</b><br />Минулої п’ятниці бершадці та делегація Вінницької області зустрічали делегацію з Кіровоградщини для здійснення...
2 фото   
<b>Годованець Ганна Дмитрівна</b><br />Мандрик-Годованець Ганна Дмитрівна Народилася 21 травня 1926 року в сімї селянина в с. Романівці. Батьки займалися...
4 фото   
<b>З вінниці – по Європі</b><br />Пропозиція взяти участь у конкурсі на поїздку до Франції та Швейцарії під час презентації там в Страсбурзі та Берні...
3 фото   
<b>Урочисті проводи до лав Збройних Сил України</b><br />Відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації від 03.03.2010року № 91 «Про черговий призов громадян України...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Яланець
Тимановський Тодор Томович (1925) 1925., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Загинув 03.06.44. Похов. с. Скуляни, Молдова.

З історії Бершаді
Радянські люди і в умовах жорстокого терору чинили фашистським окупантам опір. Для організації боротьби райком КП(б)У залишив на тимчасово окупованій території комуніста О. Р. Пилипчука, який вже в серпні 1941 року організував першу в районі підпільну групу, а в листопаді того ж року разом з Я. Ш. Талісом створив підпільну групу в м. Бершаді. В грудні виникла підпільна група з робітників та... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Языки под винным соусом - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники