Fridge magnet wooden gears

Котлеты натуральные по рецепту из тимишоары

Котлеты посолить, обвалять в муке, обжарить в горячем масле и выложить в кастрюлю. В оставшемся масле подрумянить оставшуюся муку, разбавить мясным бульоном или теплой водой, прокипятить 10 минут, процедить на мясо, посолить, поперчить и варить на слабом огне. Очищенный картофель сварить, опустив в кипящую подсоленную воду. Когда мясо почти готово, положить в кастрюлю нарезанную ломтика- ми печень, поджаренные на небольшом количестве масла нарезанные кубиками грибы, а также отдельно сваренный зеленый горошек. Варить все вместе еще 30 минут, добавив соль и перец по вкусу. Подавать с гарниром из вареного картофеля, посыпав мелко нарезанной зеленью.
Свинина (котлетная часть) - 5 кусков по 150 г, свиная печень - 250 г, зеленый горошек-250 г, свежие грибы-250 г, расти тельное масло - 100 мл, мука - 2 столовые ложки, картофель - 1 кг, мяс- ной бульон или вода - 1 л, зелень петрушки - 2 пучка, соль и перец по вкусу.

Дивіться також в розділі  Кухні різних народів
»  2. Ha стaндapтный пaкетик желaтинa беpется около 700 гp. сметaны, Желaтин зaмaчивaется нa 40 - 60 мин. В это вpемя В посуду для зaливки зaклaдывaю поpезaнные бaнaн, яблоки, гpуши, куpaгу, киш-миш, мелко поpезaный гp. оpех. Hельзя кислые пpодукты,...
»  1/2 курицы, 20 г сушеных грибов, 50 г сыра, 1 консервированный огурец, 2 яйца, 1 луковица, 1 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. майонеза, зелень, петрушка, соль
»  400 г вареного куриного мяса, 150 г яблок, 100 г апельсинов, 100 г персиков, 50 г вишни, 200 г майонеза, 100 г сгущеного молока без сахара, лимонный ско
»  40 г мяса курицы, 25 г консервированного горошка, 50 г яблок, 20 г апельсина, 1 яйцо, зеленый салат, зелень, 30 г майонеза
»  Салат грибной с филе цыпленка и сыром
»  Салат "Каприз"
»  Салат из говяжьей печенки с грибами
»  Салат "Венский"
»  Il salmone по-итальянски
»  Бананы с ветчиной
Всі статті розділу Кухні різних народів »
Цікаві фото
3 фото   
<b>Це свято не затьмариться в віках...</b><br />14 березня 1944 року на землю Бершадщини прийшло радісне свято - визволення рідної землі від поневолення військами...
2 фото   
<b>Люди вимагають прозорості в діях сільської влади</b><br />Чернятка проснулась від зимової сплячки &ndash; такий висновок зробив один з учасників зборів громадян після їх...
2 фото   
<b>Посівний календар на 2011 рік</b><br />У календарі вказані тільки найсприятливіші дні для садіння та сівби овочевих культур, але їх можна сіяти і саджати і...
9 фото   
<b>Листопад</b><br />
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Баланівка
Звіренко Яким Кіндратович (1919) 1919 р., українець, селянин. Мобілізований в 1940 р. Сержант. Загинув 00.01.44.

З історії Бершаді
І в наступні роки не вщухала на цих землях боротьба проти поневолювачів. Жителі Бершаді були учасниками повстання під проводом С, Палія. Тут було сформовано сотню на чолі з сотником Лук'яном, яка у жовтні 1702 року визволяла від польських військ Немирів. 1734 року надвірні козаки Бершаді підтримали селянсько-гайдамацьке антифеодальне повстання. В 50-х роках, коли знову пожвавився гайдамацький... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Котлеты натуральные по рецепту из тимишоары - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники