Fridge magnet wooden gears

Пити - суп из баранины

Горох (который не разваривается - нохуд) замочить в воде на 2,5 часа. Баранину небольшими кусочками промыть, посолить и залить 500 мл кипяченой воды. Варить 18 минут при 50%. Добавить нарезанные лук и картофель, сало мелкими кусочками, томат-пасту и перец сладкий соломкой. Варить под крышкой 7-9 минут до готовности.
200 г баранины; 25 г курдючного сала; 150 г картофеля; 1 луковица; 1 ст. ложка томатной пасты; 80 г гороха; 1 сладкий перец; соль.

Дивіться також в розділі  Кухні різних народів
»  2. Ha стaндapтный пaкетик желaтинa беpется около 700 гp. сметaны, Желaтин зaмaчивaется нa 40 - 60 мин. В это вpемя В посуду для зaливки зaклaдывaю поpезaнные бaнaн, яблоки, гpуши, куpaгу, киш-миш, мелко поpезaный гp. оpех. Hельзя кислые пpодукты,...
»  1/2 курицы, 20 г сушеных грибов, 50 г сыра, 1 консервированный огурец, 2 яйца, 1 луковица, 1 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. майонеза, зелень, петрушка, соль
»  400 г вареного куриного мяса, 150 г яблок, 100 г апельсинов, 100 г персиков, 50 г вишни, 200 г майонеза, 100 г сгущеного молока без сахара, лимонный ско
»  40 г мяса курицы, 25 г консервированного горошка, 50 г яблок, 20 г апельсина, 1 яйцо, зеленый салат, зелень, 30 г майонеза
»  Салат грибной с филе цыпленка и сыром
»  Салат "Каприз"
»  Салат из говяжьей печенки с грибами
»  Салат "Венский"
»  Il salmone по-итальянски
»  Бананы с ветчиной
Всі статті розділу Кухні різних народів »
Цікаві фото
4 фото   
<b>Творчий вечір Наталки Поклад</b><br />відбувся днями у приміщенні Національної спілки письменників України. Цей захід зібрав чимало шанувальників творчості...
13 фото   
<b>Краєзнавчий музей</b><br />На мальовничих берегах річок Дохна і Берладинка стоїть центр великого, із родючими землями, розкішною природою та...
2 фото   
<b>«Проліски надії» – мистецьке свято освітян</b><br />На Вінниччині щороку з успіхом проходить фестиваль вчительської та учнівської народної творчості. Минулої середи в...
3 фото   
<b>З Вінниці – по Європі</b><br />Переконався на собі, що подорож справді захоплює, бо побачене на власні очі не йде в ніяке порівняння з побаченим на...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Теофілівка
Добрянський Митрофан Васильович (1906) 1906 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 02.07.44.

З історії Бершаді
Проте дальший розвиток певною мірою гальмувався невеликими розмірами господарства. Щоб краще організувати працю, повніше використати техніку й кадри, в 1950 році бершадські колгоспи ім. Ворошилова, ім. Будьонного, «П'ятирічка за 4 роки» об'єдналися в одне господарство — ім. Будьонного. Згодом до новоствореного господарства приєднався колгосп с. Бирлівки. Новий колгосп назвали ім. Леніна. Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Пити - суп из баранины - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники