Fridge magnet wooden gears

Суп картофельный с пряной зеленью

Луковицу очистить и мелко нарубить. Зеленый лук очистить, помыть и нарезать тонкими ломтиками. Корень петрушки очистить и мелко нарубить. Морковку помыть, поскоблить и нарезать маленькими кубиками. Картофель очистить, помыть и нарезать кубиками. Растопить в кастрюле сливочное масло и пассировать в нем лук. Затем добавить остальные приготовленные овощи. Влить овощной бульон, добавить соль, мускатный орех, приправу "Душистые травы Прованса" и яблочный сироп. Довести до кипения и варить на слабом огне примерно 12-15 минут. Добавить мелко рубленную пряную зелень, попробовать картофельный суп на вкус и еще раз приправить, если в этом есть необходимость. Слегка обжарить овсяную крупу. Разлить суп по тарелкам, положить сверху столовую ложку сметаны и посыпать обжаренной овсяной крупой.
На 4 порции: 1 луковица, несколько перьев зеленого лука, 1 корень петрушки, 1 морковка, 400 г картофеля, 2 ст.л. Сливочного масла, 1 л. Овощного бульона, 1 щепотка морской соли, свеженатертый мускатный орех, 1 ч.л. Смеси "Душистые травы Прованса", яблочный сироп по вкусу, 1/2 пучка эстрагона, 1/2 пучка петрушки, 2-3 ст.л. Овсяной крупы грубого помола, 100 г сметаны.

Дивіться також в розділі  Кухні різних народів
»  2. Ha стaндapтный пaкетик желaтинa беpется около 700 гp. сметaны, Желaтин зaмaчивaется нa 40 - 60 мин. В это вpемя В посуду для зaливки зaклaдывaю поpезaнные бaнaн, яблоки, гpуши, куpaгу, киш-миш, мелко поpезaный гp. оpех. Hельзя кислые пpодукты,...
»  1/2 курицы, 20 г сушеных грибов, 50 г сыра, 1 консервированный огурец, 2 яйца, 1 луковица, 1 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. майонеза, зелень, петрушка, соль
»  400 г вареного куриного мяса, 150 г яблок, 100 г апельсинов, 100 г персиков, 50 г вишни, 200 г майонеза, 100 г сгущеного молока без сахара, лимонный ско
»  40 г мяса курицы, 25 г консервированного горошка, 50 г яблок, 20 г апельсина, 1 яйцо, зеленый салат, зелень, 30 г майонеза
»  Салат грибной с филе цыпленка и сыром
»  Салат "Каприз"
»  Салат из говяжьей печенки с грибами
»  Салат "Венский"
»  Il salmone по-итальянски
»  Бананы с ветчиной
Всі статті розділу Кухні різних народів »
Цікаві фото
2 фото   
<b>Хоч і хутірець, та світу тут не кінець</b><br />На колишньому хуторі імені Жданова в Осіївці колись було 84 двори. Нині житлових будинків, у яких ще хтось проживає,...
4 фото   
<b>1 червня - Міжнародний день захисту дітей</b><br />У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято - День захисту дітей....
19 фото   
<b>24 серпня - День Незалежності України</b><br />
12 фото   
<b>Естафета пам'яті "Слава визволителям України"</b><br />4 березня 2014 року Бершадщина святкувала 70 – річчя визволення району від німецько – фашистських загарбників....
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Тернівка
Овечко Микола Сергійович (1915) 1915 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 1941 р.

З історії Бершаді
Широкий розмах руху підпільників та партизанів у Бершадському районі змушений був визнати префект Балтського повіту. Він зазначав у листопаді 1943 року, що тут збільшилась кількість загонів, учасники яких захоплюють зброю у жандармів та військових; зникають з фашистських обозів разом з підводами місцеві провідники. Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Суп картофельный с пряной зеленью - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники