Fridge magnet wooden gears

Плов хорезмский (Кухня: узбекская)

Мясо нарезать крупными кусками (4-6 кусков) обжарить в масле, затем добавить и обжарить лук, после чего влить полстакана воды и дать ей закипеть. Только после этого заложить заранее приготовленную морковь (нарезанную вдоль пластинками шириной 1 см и толщиной 2 - 3 мм), соль (0,5 ч. ложки) и пряную смесь. Затем в зирвак долить воду, чтобы покрыла содержимое казана, после чего плотно закрыть крышкой и томить на очень слабом огне 2 - 3 ч. Затем заложить рис, вновь долить воды (около 0,5 - 0,75 стакана), досолить по вкусу и продолжать варить еще около 30 мин. Готовый плов не размешивать, а выкладывать на тарелки слоями.
Плов хорезмский (кухня: Узбекская) 500 г риса, 500 г моркови, 500 г баранины, 200 г жира (масла), 4 луковицы, 0,5 ч. ложки соли в первую закладку, 1,5 ч. ложки пряной смеси

Дивіться також в розділі  Кухні різних народів
»  2. Ha стaндapтный пaкетик желaтинa беpется около 700 гp. сметaны, Желaтин зaмaчивaется нa 40 - 60 мин. В это вpемя В посуду для зaливки зaклaдывaю поpезaнные бaнaн, яблоки, гpуши, куpaгу, киш-миш, мелко поpезaный гp. оpех. Hельзя кислые пpодукты,...
»  1/2 курицы, 20 г сушеных грибов, 50 г сыра, 1 консервированный огурец, 2 яйца, 1 луковица, 1 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. майонеза, зелень, петрушка, соль
»  400 г вареного куриного мяса, 150 г яблок, 100 г апельсинов, 100 г персиков, 50 г вишни, 200 г майонеза, 100 г сгущеного молока без сахара, лимонный ско
»  40 г мяса курицы, 25 г консервированного горошка, 50 г яблок, 20 г апельсина, 1 яйцо, зеленый салат, зелень, 30 г майонеза
»  Салат грибной с филе цыпленка и сыром
»  Салат "Каприз"
»  Салат из говяжьей печенки с грибами
»  Салат "Венский"
»  Il salmone по-итальянски
»  Бананы с ветчиной
Всі статті розділу Кухні різних народів »
Цікаві фото
14 фото   
<b>ШУМИЛІВ</b><br />
3 фото   
<b>Птахокомбінат «Бершадський»: в основі успіху – людський фактор</b><br />Про шляхи становлення птахокомбінату «Бершадський» у районній газеті розповідалося не раз. На сьогодні без...
3 фото   
<b>Згадаймо лікаря Григорія Будкевича...</b><br />24 січня минає 115 років з дня народження заслуженого лікаря УРСР, головного лікаря Бершадської районної лікарні,...
11 фото   
<b>Зима</b><br />&#160;Один зимовий день
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / П'ятківка
Мазур Григорій Карпович (1908) 1908 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 23.02.44. Похов. Естонія.

З історії Бершаді
І знову трудящі бралися до мирної праці. В червні 1920 року в Бершаді був створений районний партійний комітет. Під керівництвом партійної організації налагоджувалося трудове творче життя. Приступили до відбудови цукрового заводу, ремонту школи. Селяни успішно провели осінню посівну кампанію, У вересні 1920 року в житті трудящих Бершаді сталася визначна подія — 120 незаможників... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Плов хорезмский (Кухня: узбекская) - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники