Fridge magnet wooden gears

Грибы, фаршированные по-клужски

Очистить грибы, отделить ножки от шляпок и тщательно промыть. Мясо пропустить через мясорубку (с мелким ситом). Спассеровать в растительном масле (50 мл) лук, смешать его с мясом, мелко нарезанными ножками грибов, перцем, солью и зеленью петрушки и жарить до готовности грибов. Добавить отваренный заранее рис и сырое яйцо и хорошо перемешать. Полученным фаршем начинить шляпки грибов, уложить их в смазанный маслом сотейник и поставить в горячую духовку на 30 минут. Приготовить соус из слегка поджаренной на оставшемся масле муки, соли, красного перца, сметаны и мясного бульона. Соус варить на слабом огне 20 минут. Готовые грибы подавать к столу, залив их горячим соусом.
Свежие грибы (шампиньоны) - 1 кг, свинина (мякоть) - 250 г, рис - 1 столовая ложка, зелень петрушки, сметана - 200 мл, лук - 100 г, мука - 2 столовые ложки, растительное масло - 100 мл, 1 яйцо, мясной бульон - 1 стакан, молотый красный перец - 1/2 чайной ложки, соль и перец по вкусу.

Дивіться також в розділі  Кухні різних народів
»  2. Ha стaндapтный пaкетик желaтинa беpется около 700 гp. сметaны, Желaтин зaмaчивaется нa 40 - 60 мин. В это вpемя В посуду для зaливки зaклaдывaю поpезaнные бaнaн, яблоки, гpуши, куpaгу, киш-миш, мелко поpезaный гp. оpех. Hельзя кислые пpодукты,...
»  1/2 курицы, 20 г сушеных грибов, 50 г сыра, 1 консервированный огурец, 2 яйца, 1 луковица, 1 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. майонеза, зелень, петрушка, соль
»  400 г вареного куриного мяса, 150 г яблок, 100 г апельсинов, 100 г персиков, 50 г вишни, 200 г майонеза, 100 г сгущеного молока без сахара, лимонный ско
»  40 г мяса курицы, 25 г консервированного горошка, 50 г яблок, 20 г апельсина, 1 яйцо, зеленый салат, зелень, 30 г майонеза
»  Салат грибной с филе цыпленка и сыром
»  Салат "Каприз"
»  Салат из говяжьей печенки с грибами
»  Салат "Венский"
»  Il salmone по-итальянски
»  Бананы с ветчиной
Всі статті розділу Кухні різних народів »
Цікаві фото
2 фото   
<b>Соціальні послуги служби зайнятості нового покоління</b><br />Зростаючі масштаби безробіття, збільшення його тривалості потребують підвищення ефективності діяльності служби...
2 фото   
<b>Презентація книги П. Маніленка "Сузір'я бершадських талантів"</b><br />Презентація літературно – мистецького альманаху «Сузір»я бершадських талантів», впорядкованого та виданого...
15 фото   
<b>ВІЙТІВКА</b><br />Війтівко, Війтівко, Досвітняя зірко. Дягла ти на місто Вишивачок намиста. Війтівко, Війтівко, Подільська...
15 фото   
<b>КРАСНОСІЛКА</b><br />Село виникло в Х/ІІ столітті на мальовничому місці. Відтак його назвали &quot;Красне село&quot;,...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Чернятка
Соловей Семен Іванович (1923) 1923 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Гв. рядовий. Загинув 22.11.44.

З історії Бершаді
Поряд з досягненнями в економіці відчутні зміни відбувалися в культурному житті. З перших днів після визволення почала виходити районна газета «Соціалістичний шлях» (з 1963 року — «Вогні комунізму»). Відкрилося педагогічне училище, в якому з числа молоді, що мала семирічну освіту, готували учителів початкових класів. У цьому закладі більш як 20 кваліфікованих викладачів навчали понад 300... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Грибы, фаршированные по-клужски - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники