Fridge magnet wooden gears

Макароны по-русски

Макароны 60, яйцо 1/4 шт., маргарин сливочный 10, фарш 100, сухари 5, масло сливочное 10, соль.
Макароны отваривают в подсоленной воде, охлаждают и заправляют маслом и сырыми яйцами; половину этой массы кладут на смазанный жиром и посыпанный сухарями противень, сверху кладут фарш из мяса или печени, а на него оставшуюся массу, посыпают сухарями, сбрызгивают жиром и запекают. При подаче нарезают и поливают маслом.

Цікаві фото
4 фото   
<b>Вінниччина очима редактора. Хмільниччина - тур другий.</b><br />Хоч надворі веселилася зима, а дорога скоріш за все нагадувала льодову ковзанку, до Хмільника добралися вчасно,...
26 фото   
<b>ТЕОФИЛІВКА</b><br />
15 фото   
<b>ВІЙТІВКА</b><br />Війтівко, Війтівко, Досвітняя зірко. Дягла ти на місто Вишивачок намиста. Війтівко, Війтівко, Подільська...
3 фото   
<b>Лікарі - від Бога. А реформи - від лукавого</b><br />Голова райкому профспілки працівників АПК Яків Черватюк у свій час чимало років працював у Дяківці, тому добре...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Бирлівка
Голосний Гнат Мойсович (1917) 1917 р., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Загинув 00.08.44.

З історії Бершаді
Особливо багато праці довелося прикласти для відбудови заводу та господарства радгоспу дружному колективу цукровиків на чолі з комуністом директором цукрового комбінату К. П. Казіміровим. Протягом чотирьох з половиною місяців 1944 року робітники працювали добровільно по 10—12 годин. Уже з жовтня, перекривши заплановані строки, завод став до ладу, почав переробляти цукрові буряки із... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Макароны по-русски - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники