Fridge magnet wooden gears

Перец стручковый, тушеный с помидорами

Перец стручковый зеленый 50, помидоры 80, масло растительное 10, лук репчатый 25, яйцо 1 шт., перец молотый черный, соль.
Перец нарезают соломкой и тушат в жире с луком до мягкости, добавляют ломтики помидоров, черный перец и доводят до готовности помидоров. Затем вливают яйца и прогревают, непрерывно помешивая, до тех пор, пока белок не загустеет. Подают с хлебом и соленой манной кашей.

Цікаві фото
2 фото   
<b>Свято всіх, хто любить спорт</b><br />За багаторічною традицією, у другу суботу вересня в Україні відзначається свято усіх прихильників здорового способу...
10 фото   
<b>На городі</b><br />
8 фото   
<b>День захисника Вітчизни - свято поколінь</b><br />23 лютого 2011 року о 13 годині актовій залі Бершадської ЗОШ №1 відбулися урочистості з нагоди Дня захисника...
14 фото   
<b>Вибух на городі</b><br />Менше тижня минуло з часу відзначення 64-ої річниці Перемоги, коли найстрашніша в історії людства війна обізвалася...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / П'ятківка
Токарчук Олександр Сергійович (1906) 1906 р., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Загинув 1944 р. Похов. Ясський пов., Румунія.

З історії Бершаді
З нагоди 3-х роковин визволення Бершаді від німецько-фашистських загарбників на масовому мітингу було урочисто відкрито пам'ятник В. І. Леніну. Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Перец стручковый, тушеный с помидорами - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники