Fridge magnet wooden gears

Зеленое карри с курицей и бамбуком

Оригинальный рецепт: Для достижения настоящей тайской остроты блюда используются 2 ст.л. пасты карри вместо 2 ч.л.. Дополнительно блюдо можно украсить тайским базаликом.
Зеленое карри с курицей и бамбуком На 4 порции 500 гр филе из куриной грудинки 300 гр ростков бамбука в нарезке полосками (1 большая банка) 200 гр молодых гороховых стручков 400 мл кокосового молока (1 банка) 1 ч.л. зеленая пасты карри (gФng Kiau Wan) 3 ст.л. рыбного соуса 3 ст.л. сахара 1 ст.л. лимонного сока Куриную грудинку нарезать полосками. Слить жидкость с бамбуковых ростков. Взять 5 ст.л. кокосового молока и закипятить в кастрюле. Вмешать в него пасту карри и минуту проварить. Добавить курицу, бамбук, гороховые стручки, рыбный соус, сахар, лимонный сок и остатки кокосового молока. Все проварить в течение примерно 10 минут на слабом огне. Совет: Блюдо украсить зеленым луком или порезаным соломкой перцем чили и подавать с рисом.

Дивіться також в розділі  Кухні різних народів
»  2. Ha стaндapтный пaкетик желaтинa беpется около 700 гp. сметaны, Желaтин зaмaчивaется нa 40 - 60 мин. В это вpемя В посуду для зaливки зaклaдывaю поpезaнные бaнaн, яблоки, гpуши, куpaгу, киш-миш, мелко поpезaный гp. оpех. Hельзя кислые пpодукты,...
»  1/2 курицы, 20 г сушеных грибов, 50 г сыра, 1 консервированный огурец, 2 яйца, 1 луковица, 1 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. майонеза, зелень, петрушка, соль
»  400 г вареного куриного мяса, 150 г яблок, 100 г апельсинов, 100 г персиков, 50 г вишни, 200 г майонеза, 100 г сгущеного молока без сахара, лимонный ско
»  40 г мяса курицы, 25 г консервированного горошка, 50 г яблок, 20 г апельсина, 1 яйцо, зеленый салат, зелень, 30 г майонеза
»  Салат грибной с филе цыпленка и сыром
»  Салат "Каприз"
»  Салат из говяжьей печенки с грибами
»  Салат "Венский"
»  Il salmone по-итальянски
»  Бананы с ветчиной
Всі статті розділу Кухні різних народів »
Цікаві фото
5 фото   
<b>«Тобі, кохана, всі квіти землі!»</b><br />У районному будинку культури 5 березня 2011 року відбулися урочисті заходи та святковий концерт «Тобі, кохана, всі...
5 фото   
<b>Театралізоване дійство «Щедра кутя. Новий рік»</b><br />Три головні зимові свята приходять разом у кожен дім &ndash; чи не найбажаніші для кожного українця, адже саме вони...
3 фото   
<b>Що не громада – то інша рада</b><br />Такий висновок напрошувався після чергового візиту голови райдержадміністрації О.Ф Снігура і керівників структурних...
2 фото   
<b>Крушинівська ЗОШ</b><br />
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Осіївка
Грищенко Михайло Йосипович (1910) 1910 р., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Загинув 00.06.44.

З історії Бершаді
Проте дальший розвиток певною мірою гальмувався невеликими розмірами господарства. Щоб краще організувати працю, повніше використати техніку й кадри, в 1950 році бершадські колгоспи ім. Ворошилова, ім. Будьонного, «П'ятирічка за 4 роки» об'єдналися в одне господарство — ім. Будьонного. Згодом до новоствореного господарства приєднався колгосп с. Бирлівки. Новий колгосп назвали ім. Леніна. Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Зеленое карри с курицей и бамбуком - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники