Fridge magnet wooden gears

Грибы фаршированные (1 способ)

Очистить и тщательно промыть грибы, ножки мелко нарубить, породить, отжать и поставить тушить с маслом. Натереть морковь и петрушку и припустить с частью масла и небольшим количеством воды. Грибные шляпки уложить на смазанный маслом противень и поставить в горячую духовку на 10-15 минут. Припущенные овощи протереть через сито, положить пюре в кастрюлю вместе со сметаной, с маслом, мукой, влить желтки, лимонный сок, посолить, поперчить и, помешивая, дать закипеть. Половину полученного соуса смешать с тушенными грибными ножками и полученным фаршем начинить шляпки, уложить их на противень, каждую шляпку полить оставшимся соусом и посыпать тертым сыром. Поставить противень в духовку на 20-25 минут. Готовые грибы выложить на блюдо и посыпать мелко нарезанной зеленью петрушки и укропа. Фаршированные грибы подаются как самостоятельное блюдо или как гарнир.
ГРИБЫ ФАРШИРОВАННЫЕ (1 способ) Грибы - 650 г, морковь и петрушка - 100 г, сметана - 100 мл, сливочное масло - 100 г, мука - 1 столовая ложка, 2-3 сырых желтка, сыр - 50 г, сок с 1/2 лимона, зелень петрушки и укропа, соль и перец по вкусу.

Дивіться також в розділі  Кухні різних народів
»  2. Ha стaндapтный пaкетик желaтинa беpется около 700 гp. сметaны, Желaтин зaмaчивaется нa 40 - 60 мин. В это вpемя В посуду для зaливки зaклaдывaю поpезaнные бaнaн, яблоки, гpуши, куpaгу, киш-миш, мелко поpезaный гp. оpех. Hельзя кислые пpодукты,...
»  1/2 курицы, 20 г сушеных грибов, 50 г сыра, 1 консервированный огурец, 2 яйца, 1 луковица, 1 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. майонеза, зелень, петрушка, соль
»  400 г вареного куриного мяса, 150 г яблок, 100 г апельсинов, 100 г персиков, 50 г вишни, 200 г майонеза, 100 г сгущеного молока без сахара, лимонный ско
»  40 г мяса курицы, 25 г консервированного горошка, 50 г яблок, 20 г апельсина, 1 яйцо, зеленый салат, зелень, 30 г майонеза
»  Салат грибной с филе цыпленка и сыром
»  Салат "Каприз"
»  Салат из говяжьей печенки с грибами
»  Салат "Венский"
»  Il salmone по-итальянски
»  Бананы с ветчиной
Всі статті розділу Кухні різних народів »
Цікаві фото
8 фото   
<b>Всеукраїнський фольк-рок фестиваль «Млиноманія-2011»</b><br />В долині річки Південний Буг біля сіл Печера та Сокілець щоліта проходить фольк-рок фестиваль «Млиноманія». З кожним...
3 фото   
<b>З нагоди Дня культури та аматорів народного мистецтва</b><br />В районній музичній школі 24 березня відбулись урочистості з нагоди Всеукраїнського дня культури та аматорів...
2 фото   
<b>Виїзний прийом до Лісничого</b><br />13 квітня 2011 року робоча група спеціалістів райдержадміністрації, очолювана першим заступником голови...
2 фото   
<b>Маршрутами пам'яті</b><br />Так склалося, що того дня збіглися дві вагомі події &ndash; міжрайонний автопробіг, присвячений 66-ій річниці Великої...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Лісниче
Луцишин Михайло Опанасович (1921) 1921 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 1941 р.

З історії Бершаді
І в наступні роки не вщухала на цих землях боротьба проти поневолювачів. Жителі Бершаді були учасниками повстання під проводом С, Палія. Тут було сформовано сотню на чолі з сотником Лук'яном, яка у жовтні 1702 року визволяла від польських військ Немирів. 1734 року надвірні козаки Бершаді підтримали селянсько-гайдамацьке антифеодальне повстання. В 50-х роках, коли знову пожвавився гайдамацький... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Грибы фаршированные (1 способ) - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники