Fridge magnet wooden gears

Плов по-итальянски

Рис 50, бульон 100, масло сливочное 30, сыр 30, шафран, соль.
Промытый рис засыпают в кастрюлю, заливают небольшим количеством бульона и варят, помешивая веселкой и постепенно вливая бульон. В готовый рис кладут по вкусу соль, немного шафрана, сливочное масло, тертый сыр и хорошо размешивают. Подают как горячую закуску.

Цікаві фото
17 фото   
<b>Бершадь. Путівник 1978 р.</b><br />Дорога стрімко прорізує ободівські ліси, наче ділячи їх навпіл. Зліва за деревами зблискує ставкове плесо, справа...
2 фото   
<b>Шляхова віджнивувала першою. Інші – на завершенні. Результати – контрастні</b><br />Хоч під ранніми зерновими культурами у ТОВ «Світанок-Агросвіт» зайнято було в цьому році більше тисячі гектарів поля,...
25 фото   
<b>ДЖУЛИНКА</b><br />Вважається, що назва села походить із татарської мови. Це слово &quot;джуя&quot; означає сміливий, хоробрий. Так...
2 фото   
<b>Герой України народився у Серебрії, навчався у Серединці</b><br />За громадянську мужність, патріотизм, героїчне відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини,...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Лісниче
Андрейцев Іван Євтропович (1913) 1913 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 00.05.44.

З історії Бершаді
Проведені заходи сприяли кращій організації праці в сільському господарстві, піднесенню творчої ініціативи трудівників. Колгоспник артілі ім. Ворошилова С. Плахотнюк сконструював ручний підживлювач, який був прийнятий обласною комісією і рекомендований для використання всіма колгоспами. З року в рік зростала врожайність колгоспних ланів, підвищувався добробут трудівників. Збільшувалась... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Плов по-итальянски - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники