Fridge magnet wooden gears

Макрель отварная

Макрель 150, уксус 10, лавр 0,5, перец душистый горошком 0,5, соус хрен с уксусом 20, соль.
Рыбу потрошат, промывают, нарезают крупными кусками, заливают кипятком, солят, перчат, добавляют уксус, лавр и варят на слабом огне 8-10 минут, затем быстро охлаждают в том же отваре. К отварной макрели подают соус хрен с уксусом.

Цікаві фото
6 фото   
<b>Знайомтеся: дільничні офіцери поліції</b><br />&#160;
5 фото   
<b>Хмарівка – в турботах</b><br />Розкинулося це село на лівому березі Південного Бугу. Існують різні легенди походження його назви. За однією з них у...
2 фото   
<b>Свято всіх, хто любить спорт</b><br />За багаторічною традицією, у другу суботу вересня в Україні відзначається свято усіх прихильників здорового способу...
4 фото   
<b>«Любов душі моєї - Баланівка»</b><br />У твоїх руках дорога нашому серцю книга &quot;Любов душі моєї&nbsp;- Баланівка&quot;. В ній викладені матеріали з...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / П'ятківка
Швець Павло Кіндратович (1909) 1909 р., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Загинув 1944 р.

З історії Бершаді
В цілому підприємства міста в 1944 році завдяки наполегливій праці трудящих випустили продукції на загальну суму понад чверть млн. крб. Успішному виконанню виробничої програми значною мірою сприяло розгортання соціалістичного змагання, яке очолили комуністи. Приклад у перевиконанні виробничих завдань показували робітники — члени партії І. Ф. Яроцький, І. І. Олійник, які систематично... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Макрель отварная - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники