|  |   | Салат малазийский |   |  |       250 г нашинкованной белокочанной капусты; 130 г зеленой стручковой фасоли, нарезанной на кусочки длиной 2,5 см; 0,5 небольшого кочана цветной капусты, разделенного на отдельные соцветия; 130 г нарезанных побегов фасоли; половина огурца; листья кориандра. Для арахисового соуса: 1 кокос; 1 ст. ложка измельченной мякоти кокоса; 0,6 стакана кипяченой воды; 3 ст. ложки арахисового масла; 2 ст. ложки соевого соуса; сок 0,5 лимона; немного молотого чили. Положите в миску мякоть кокоса, залейте кипятком, оставьте на 15 минут. Вскипятите большую кастрюлю воды, положите капусту, фасоль и цветную капусту. Варите на слабом огне 2-3 минуты. Слейте воду, выложите овощи на блюдо или на 4 отдельные тарелки. Положите сверху стручки фасоли. Почистите огурец, тонко нарежьте его и украсьте ломтиками блюдо.       Дивіться також в розділі  Кухні різних народів  Всі статті розділу Кухні різних народів » | » | 2. Ha стaндapтный пaкетик желaтинa беpется около 700 гp. сметaны, Желaтин зaмaчивaется нa 40 - 60 мин. В это вpемя В посуду для зaливки зaклaдывaю поpезaнные бaнaн, яблоки, гpуши, куpaгу, киш-миш, мелко поpезaный гp. оpех. Hельзя кислые пpодукты,... |   | » | 1/2 курицы, 20 г сушеных грибов, 50 г сыра, 1 консервированный огурец, 2 яйца, 1 луковица, 1 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. майонеза, зелень, петрушка, соль |   | » | 400 г вареного куриного мяса, 150 г яблок, 100 г апельсинов, 100 г персиков, 50 г вишни, 200 г майонеза, 100 г сгущеного молока без сахара, лимонный ско |   | » | 40 г мяса курицы, 25 г консервированного горошка, 50 г яблок, 20 г апельсина, 1 яйцо, зеленый салат, зелень, 30 г майонеза |  |  |   | » | Салат грибной с филе цыпленка и сыром |   | » | Салат "Каприз" |   | » | Салат из говяжьей печенки с грибами |   | » | Салат "Венский" |   | » | Il salmone по-итальянски |   | » | Бананы с ветчиной |   Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Ставки | Дядюшко Григорій Родіонович (1924) 1924 р., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Загинув 1944 р. Похов. Румунія. | 
  З історії Бершаді  На початку XVII ст. Бершадь була значним населеним пунктом: тут налічувалося 275 дворів і близько 1650 чоловік населення. З перших днів визвольної війни українського народу під проводом Богдана Хмельницького козаки, селяни й міщани Бершаді створили селянсько-козацький загін на чолі з Трифоном, який приєднався до Уманського полку і брав участь у визволенні Брацлавщини та Поділля від... Читати далі »    Головні новини Бершадщини    
 
 
 |  |  Останні новини   Оголошення 30.08.18Оголошення
    07.09.2018 року в приміщені Бершадського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області за адресую Вінницька область м. Бершадь... Амброзія полинолиста: небезпечний бур’ян! 17.06.18Цікаво
    Амброзія полинолиста – однорічна яра рослина, що схожа на коноплю, за розміром і формою нагадує полин гіркий (звідки і назва – полинолиста). За сприятливих умов стебло рослини досягає висоти 22,5... Дякуємо за співпрацю! 16.06.18Нам пишуть
    Сьогодні економічно складний час для всієї країни та для кожного господарника і підприємця зокрема, не виняток і ПрАТ «Птахокомбінат «Бершадсь кий». Але, за свою майже сорокарічну історію, ми... Лебедина вірність 16.06.18Нам пишуть
    Кожна людина має свій характер, уподобання, пріоритети у виборі прикладу для наслідування. Я давно обрав найближчих і найрідніших для мене людей – моїх батька та матір. Так склалося не тому, що... Мій край – моя історія жива 16.06.18Нам пишуть
    Даруйте любов! А як її дарувати, якщо не словами в книжках? Дуже просто: презентувати в бібліотеку, де юні читачі із захопленням гортають сторінки творів своїх земляків. Під час проведення... |  
  Користувачі OnLine:   |