Fridge magnet wooden gears

Запеченные овощи по-итальянски

Приготовление: Высыпать муку в миску. Вмешать все специи и разрыхлитель. Медленно влить холодную воду и гладко вымешать. Картофель очистить, нарезать тонкими ломтиками, вымыть и промокнуть салфеткой. Разобрать цветную капусту на мелкие веточки. Лук нарезать тонкими кольцами и разделить их по одному. Банан нарезать кружочками по 1,5 cм толщиной. Разогреть растительное масло до 180 C. Овощи друг за другом обвалять в тесте и выпечь во фритюре до золотистого цвета (примерно по 5-7 минут). Вынуть из сковороды, вложить стечь на кухонный пергамент и поставить в духовку чтобы не остыли (100 C). Подавать с чатни (индийская кисло-сладкая фруктово-овощная приправа к мясу) и райтой (индийские салаты).
На 4 порции: 325 гр муки из турецкого гороха (нут) 1 ч.л. соль половина ч.л. порошка чили 1 ч.л. кумина 380 мл воды половина ч.л. разрыхлителя для теста 350 гр картофеля; неразваривающегося 150 гр цветной капусты 150 гр репчатого лука 2 банана растительное масло для фритюра

Дивіться також в розділі  Кухні різних народів
»  2. Ha стaндapтный пaкетик желaтинa беpется около 700 гp. сметaны, Желaтин зaмaчивaется нa 40 - 60 мин. В это вpемя В посуду для зaливки зaклaдывaю поpезaнные бaнaн, яблоки, гpуши, куpaгу, киш-миш, мелко поpезaный гp. оpех. Hельзя кислые пpодукты,...
»  1/2 курицы, 20 г сушеных грибов, 50 г сыра, 1 консервированный огурец, 2 яйца, 1 луковица, 1 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. майонеза, зелень, петрушка, соль
»  400 г вареного куриного мяса, 150 г яблок, 100 г апельсинов, 100 г персиков, 50 г вишни, 200 г майонеза, 100 г сгущеного молока без сахара, лимонный ско
»  40 г мяса курицы, 25 г консервированного горошка, 50 г яблок, 20 г апельсина, 1 яйцо, зеленый салат, зелень, 30 г майонеза
»  Салат грибной с филе цыпленка и сыром
»  Салат "Каприз"
»  Салат из говяжьей печенки с грибами
»  Салат "Венский"
»  Il salmone по-итальянски
»  Бананы с ветчиной
Всі статті розділу Кухні різних народів »
Цікаві фото
2 фото   
<b>Горпинині діти</b><br />Батько її був звичайним селянином, але встиг взяти участь у російськояпонській та першій світовій війнах. У 1917-му...
11 фото   
<b>ГОЛДАШІВКА</b><br />Назва села походить від прізвища одного з керівників гайдамацького руху на Поділлі - козака Голдаша, який після...
3 фото   
<b>Служба в зоні небезпеки: вінницькі міліціонери на Сході відновлюють правопорядок, затримують сепаратистів та кримінальних елементів.</b><br />Звільнені від терористів міста на Сході України продовжують залишатися «гарячими точками». Через цю територію...
6 фото   
<b>Народні гуляння з нагоди 20-ї річниці незалежності України</b><br />23 серпня&nbsp; о 15 годині&nbsp;&nbsp; з нагоди 20-ї річниці незалежності України&nbsp; на центральній площі міста...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Бирлівка
Різник Сергій Федорович (1921) 1921 р., українець. Мобілізований в 1939 р. Рядовий. Загинув 00.06.44.

З історії Бершаді
Партійні органи організували широку допомогу сім'ям фронтовиків. З цією метою проводились декадники, місячники допомоги, під час яких збирали гроші, продукти харчування, одяг. Виділені рішенням райкому партії підприємства та установи ремонтували квартири, забезпечували паливом родини військовослужбовців. Подбали й про дітей, батьки яких загинули. Майже 150 підлітків були прийняті до дитячого... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Запеченные овощи по-итальянски - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники