Fridge magnet wooden gears

Кассата сиччилиана (Кухня: итальянская)

Приготовление: 1. Цукаты разделить ножом, порубить и размочить в Мараскино. 2. Белок и сахарную пудру взбить в крепкую пену. 3. Цукаты с ликером и 50 гр шоколадных листочков добавить во взбитый белок и осторожно перемешать. 4. 1/4 л сливок крепко взбить и также вмешать в массу. Массу вылить в форму для мороженого и поставить в морозилку минимум на 3 часа, не перемешивать! Кассату за 1/2 часа до подачи на стол поставить в холодильник. Взбить остатки сливок. Десерт вытряхнуть из формы, украсить сливками, вишней и оставшимся шоколадом.
Кассата сиччилиана (кухня: Итальянская) Продукты: 1 упаковка смеси цукатов (150 гр) 4 ст.л. ликера Мараскино (maraschino) 1 белок 50 гр сахарной пудры 3/8 л взбитых сливок 12 коктейльных вишен

Дивіться також в розділі  Кухні різних народів
»  2. Ha стaндapтный пaкетик желaтинa беpется около 700 гp. сметaны, Желaтин зaмaчивaется нa 40 - 60 мин. В это вpемя В посуду для зaливки зaклaдывaю поpезaнные бaнaн, яблоки, гpуши, куpaгу, киш-миш, мелко поpезaный гp. оpех. Hельзя кислые пpодукты,...
»  1/2 курицы, 20 г сушеных грибов, 50 г сыра, 1 консервированный огурец, 2 яйца, 1 луковица, 1 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. майонеза, зелень, петрушка, соль
»  400 г вареного куриного мяса, 150 г яблок, 100 г апельсинов, 100 г персиков, 50 г вишни, 200 г майонеза, 100 г сгущеного молока без сахара, лимонный ско
»  40 г мяса курицы, 25 г консервированного горошка, 50 г яблок, 20 г апельсина, 1 яйцо, зеленый салат, зелень, 30 г майонеза
»  Салат грибной с филе цыпленка и сыром
»  Салат "Каприз"
»  Салат из говяжьей печенки с грибами
»  Салат "Венский"
»  Il salmone по-итальянски
»  Бананы с ветчиной
Всі статті розділу Кухні різних народів »
Цікаві фото
8 фото   
<b>Всеукраїнський фольк-рок фестиваль «Млиноманія-2011»</b><br />В долині річки Південний Буг біля сіл Печера та Сокілець щоліта проходить фольк-рок фестиваль «Млиноманія». З кожним...
5 фото   
<b>«Тобі, кохана, всі квіти землі!»</b><br />У районному будинку культури 5 березня 2011 року відбулися урочисті заходи та святковий концерт «Тобі, кохана, всі...
3 фото   
<b>Іполит Зборовський - патріот і подвижник</b><br />Минулого тижня в читальному залі районної бібліотеки відбулася знакова подія – презентація книги «Іполит Зборовський...
64 фото   
<b>Спортивне свято в Бершаді</b><br />7 жовтня 2012 року в м.Бершадь з нагоди Дня вчителя було проведено міжрайонний турнір ветеранів футболу працівників...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Маньківка
Коваленко Теофан Павлович (1921) 1921 р., українець, селянин. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Загинув 1945 р. Похов. Німеччина.

З історії Бершаді
На початку XVII ст. Бершадь була значним населеним пунктом: тут налічувалося 275 дворів і близько 1650 чоловік населення. З перших днів визвольної війни українського народу під проводом Богдана Хмельницького козаки, селяни й міщани Бершаді створили селянсько-козацький загін на чолі з Трифоном, який приєднався до Уманського полку і брав участь у визволенні Брацлавщини та Поділля від... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Кассата сиччилиана (Кухня: итальянская) - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники