Fridge magnet wooden gears

Язык говяжий с томатным соусом

Хорошо вымытый и тщательно очищенный язык замочить в соленой воде на 12 часов, после чего сварить, опустив в кипящую соленую воду. Готовый язык вынуть из бульона, охладить и снять с него пленку. Нарезать ломтиками овощи, поджарить, добавить муку, нарезанные помидоры, залить бульоном и варить на слабом огне. Когда овощи готовы процедить соус, протереть овощи через сито, и прокипятить пока загустеет, добавив соль и сахар по вкусу. Язык нарезать на порции, положить в соус и прокипятить вместе около 10 минут. Подавать в горячем виде, украсив спеченными мелкими помидорами. На гарнир можно подать отварной картофель со сливочным маслом, овощное пюре и т.д.
Язык - 1 кг, репчатый лук - 2 головки, 2 моркови, сельдерей-100 г, жир-100 г, мелкие свежие помидоры-5 штук, зелень петрушки, соль по вкусу. Для соуса: свежие помидоры-150 г, бульон, в котором варился язык- 2 стакана, сливочное масло-50г, мука-1,5 столовых ложки, сахар по вкусу.

Дивіться також в розділі  Кухні різних народів
»  2. Ha стaндapтный пaкетик желaтинa беpется около 700 гp. сметaны, Желaтин зaмaчивaется нa 40 - 60 мин. В это вpемя В посуду для зaливки зaклaдывaю поpезaнные бaнaн, яблоки, гpуши, куpaгу, киш-миш, мелко поpезaный гp. оpех. Hельзя кислые пpодукты,...
»  1/2 курицы, 20 г сушеных грибов, 50 г сыра, 1 консервированный огурец, 2 яйца, 1 луковица, 1 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. майонеза, зелень, петрушка, соль
»  400 г вареного куриного мяса, 150 г яблок, 100 г апельсинов, 100 г персиков, 50 г вишни, 200 г майонеза, 100 г сгущеного молока без сахара, лимонный ско
»  40 г мяса курицы, 25 г консервированного горошка, 50 г яблок, 20 г апельсина, 1 яйцо, зеленый салат, зелень, 30 г майонеза
»  Салат грибной с филе цыпленка и сыром
»  Салат "Каприз"
»  Салат из говяжьей печенки с грибами
»  Салат "Венский"
»  Il salmone по-итальянски
»  Бананы с ветчиной
Всі статті розділу Кухні різних народів »
Цікаві фото
20 фото   
<b>Струтинська Галина Юріївна (Galina Hayes)</b><br />Галина народилася й отримала освіту в колишньому Радянському Союзі. Коли їй було всього 16 років, її батько відіслав...
1 фото   
<b>Медвідь Левко Іванович</b><br />(18.06.1905, с. Чорна Гребля&nbsp; &mdash; 22.02.1982, м. Київ) &mdash; видатний учений-гігієніст, доктор медичних...
4 фото   
<b>Маєток Ліпковських</b><br />Багатьох жителів цього та навколишніх сіл завжди хвилювала й інтригувала дана тема &ndash; своєю величністю,...
2 фото   
<b>Золоту Зірку Героя України отримала дружина Юрія Коваленка</b><br />У ході урочистостей до Дня незалежності України Міністр оборони України, генерал-полковник Степан Полторак вручив...
Всі фотогалереї »
Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / П'ятківка
Батоженко Гнат Потапович (1904) 1904 р., українець, селянин. Мобілізований в 1944 р. Рядовий. Загинув 01.04.45. Похов. Угорщина.

З історії Бершаді
Важливим завданням, яке постало згодом перед трудівниками, була соціалістична перебудова сільського господарства. Взимку 1923 року в Бершаді створюється сільськогосподарська трудова артіль «Колос» а влітку - артіль «Серп» Це були невеличкі кооперативні об'єднання селян. 105 членів артілі «Серп» хазяйнували на 90 десятинах землі. Артіль з самого початку добилася добрих показників - урожай був... Читати далі »



Кухні народів світу
Останні новини
Може бути цікаво

Язык говяжий с томатным соусом - www.bershad.ua
Користувачі OnLine: 
Бершадщина  | Форуми  | Сторінками історії  | Літературна Бершадь  | Фотогалереї  | Новини  | Довідники  | Визначні місця  | У нас в гостях!  | Прогноз погоди в Бершаді  | Телефонні довідники